Montering

Et modulopbygget puslespil

Modulerne, der er robuste og pålidelige, kan overlappes og sammensættes for samtidig at danne den hvælvede væg og trappen. Den buede væg uden vinkler har samme modstandskraft mod tryk som andre hvælvede bygninger, såsom brønde, broer og dæmninger.

Det er muligt at montere et kælderrum til vin i gulvet i forbindelse med nybyggeri, ligesom arbejdet kan udføres i eksisterende boliger.

 

Hvordan får jeg en vinkælder i gulvet?

På trods af sit navn er det muligt at placere dit vinrum forskellige steder i din bolig. Den kan placeres i gulvet, og den kan placeres i kælderform som rund udgave.

Processen med at etablere en vinkælder i gulvet fordeler sig i flere trin, når du vælger at lade professionelle fagfolk om arbejdet.

  1. Udmåling af areal samt valg af materialer
    Første led i processen handler om, at du vælger placering for din vinkælder. Om du ønsker den placeret i køkkenet, gangen, stuen eller måske i herreværelset er op til dig. Vi kigger forbi dig, hvor der tages mål af den placering, som du ønsker for din opbevaringsløsning. I denne forbindelse er det betydningsfuldt for dig, at du kan få råd og vejledning fra de professionelle specialister, som kan guide dig frem til at vælge den bedste og mest optimale løsning.
  2. Udfærdigelse af kontrakt og bestilling af materialer
    Efter første møde vil der gå 1-4 uger afhængig af mængde af materialer, som skal bruges til din opgave. I denne del af processen vil du modtage en kontrakt, hvor de nærmere detaljer er beskrevet. Det handler blandt andet om samlet pris samt tidshorisont for arbejdets udførsel. Når kontrakten er underskrevet, kan arbejdet med opførsel af din vinkælder i gulvet sættes i gang.
  3. Udgravning og opbygning
    Arbejdstiden afhænger af, om opbygningen af vinkælderen sker i forbindelse med nybyggeri, eller om det kræver forberedelse med at grave hullet til kælderen. Der skal påregnes 3-5 ekstra dage, hvis hullet skal udgraves i forbindelse med opførslen af vinrummet i gulvet.

Processen kræver både kendskab til etablering af de særlige vinrum, ligesom det kræver viden om de byggetekniske forhold. Når du får professionel hjælp fra start til slut i dit projekt, kan du være sikker på at få det mest tilfredsstillende resultat, som lever op til dine ønsker og drømme.

 

Udgravningen udstyres med en vandtæt pose, der er præfabrikeret, og som sikrer en fuldstændig vandtæthed.

vinkaelder montering 1

 

Når først din kælder er udgravet, bliver opbevaringsrummet monteret og udbygget ved hjælp af specialdesignede moduler, som i samlet form skaber det runde design på din kælder til vinopbevaring.

vinkaelder montering 2

 

Det fleksible design gør det muligt at få installeret en vinkælder, der tager hensyn til dine ønsker for kapacitet og design.

vinkaelder montering 3

 

Fuldstændig vandtæt

Uanset grundens beskaffenhed er det muligt at installere kælderen ved brug af et smart system, der kontrollerer den underjordiske fugtighed. Før installationen af opbevaringsrummet, udstyres hele udgravningen med en præfabrikeret pose i Butyl, der sikrer en optimal vandtæthed.