Spiral cellars

Spiral Cellars: Markedets mest funktionelle og komplette vinkælderkoncept

Svingende temperaturer, for lav eller for høj luftfugtighed samt rystelser er de største årsager til, at vin kan miste kvalitet med tiden. Når du går op i din vin, er det afgørende, at du skaber de bedste betingelser under opbevaring.

Med etablering af en Spiral Cellar i din bolig bliver det muligt for enhver vinelsker og vinsamler at skabe de bedst mulige opbevaringsbetingelser for vin.

Engang var vinkældre opbevaringsløsninger, som var forbeholdt restauranter og domiciler. Sådan er det ikke længere. I dag udvikles der løbende nye og moderne opbevaringsløsninger til vin, som i høj grad også henvender sig til private.

Spiral Cellars er et koncept for opbevaring af vin, som er i blandt de nyeste produktmuligheder på det danske og nordiske marked. Det er en vinkælder, som er udviklet og fremstillet til at give din vin de korrekte opbevaringsbetingelser. Den er udviklet til at tage højde for de parametre, som har betydning for, at din vin kan bibeholde sin kvalitet år efter år.

 

Vinkælderen er et unikt, elegant og funktionel

Det er ikke kun vinen og respekten for din bolig og dine personlige ønsker for look, den enestående vinkælder tager højde for. Den er skabt til at give dig de mest intelligente opbevaringsbetingelser, når det kommer til temperatur. Den forbruger ikke strøm til køling eller ventilation og er dermed det mest miljøvenlige valg, når det kommer til at indrette din bolig med et særskilt vinrum.

Spiral Cellars findes i 2 udgaver med enten klassisk grå beton eller med en hvid belægningsoverflade.

 

Konceptet omkring Spiral Cellars bygger på gamle principper omkring opbevaring af vin.

Spiral Cellars er navnet på den nyeste vinkælderløsning til både erhverv og private. Det er et produkt, som er skabt med unik sans for at kombinere alle de elementer, som har størst værdi for dig som boligejer og vinentusiast. Som udgangspunkt egner konceptet sig til dig, som ikke har en kælder i din bolig. Grunden hertil er, at det kræver udgravning af et areal under din boligs stueplan for, at vinkælderen kan monteres og opbygges. Jorden fra udgravningen udnyttes på intelligent vis til at skabe de optimale og kølige forhold for din vin. Dog kan huse med kældre også få opbygget den moderne opbevaringsløsning, når forholdene under kælderniveauet tillader dybere udgravning.

 

Til nybyggeri og eksisterende huse – med kapacitet efter behov

Det er ikke kun placeringen af din Spiral Cellar, som du selv kan bestemme. Også udformningen af vinkælderen kan du bestemme designet på. Der er forskel på, hvor stor en kapacitet, der ønskes på vinkældre. Mens nogle foretrækker små løsninger, som kan opbevare 150-200 flasker, har andre brug for en højere kapacitet på opbevaringsløsningen.

Den store fordel ved at etablere en Spiral vinkælderløsning er, at det er en totalløsning. Det vil sige, at den samlede pris både dækker udgravning af gulvareal, ingeniørberegning, installation og opbygning samt finish (såfremt du har valgt White modellen).