Ægte vinkælder - uden kælder

Lad din drøm komme til virkelighed med en vinkælder

For dig, som går op i specialvin og sætter pris på at give dråberne de mest optimale betingelser, er en vinkælder en spændende og absolut mulig løsning. Udover at du giver din vin de bedste opbevaringsforhold, så er rummet også med til at øge din boligs værdi.

 

Design din egen vinkælder

Opbevaringsløsninger af vin kan skabes ud fra personlige ønsker og med ønsker om unikt design. Designet tager udgangspunkt i din bolig samt dine behov for udtryk, materialer og kapacitet.

 

Rund vinkælder med fleksibel opbevaringskapacitet

Bor du i et hus uden kælder, eller har du brug for at kunne opbevare et stort antal vin, kan det være den rette løsning med en rund vinkælder. Modsat andre funktionelle opbevaringsdesigns af vinrum lever denne udgave op til sit navn. Det er en kælder, som udbygges i forbindelse med dit hus. Den kan etableres med adgang fra enten køkken, stue, eller hvor det er mest funktionelt.

Der findes forskellige størrelser på denne løsning, så det er muligt at vælge det design, som matcher dine behov.

Når det gælder opbevaringskapacitet målt pr. kubikmeter, giver den runde kælder dig den mest optimale løsning. Her får du plads til både at opbevare dine eksisterende vin, og den giver dig muligheder for at udvide din samling.

Den runde vinkælder egner sig blandt andet til følgende behov og forhold:

  • Stort opbevaringsbehov
  • Du bor i en bolig uden kælder
  • Ønske om traditionel og elegant opbevaringsløsning
  • Kan designes efter ønske om plads og kapacitet.