Vinkælder i gulv

En vinkælder i gulvet giver eksklusiv og korrekt opbevaring

Når du vil skabe de bedste opbevaringsforhold for din vin, er det en ideel løsning at optimere pladsen i din bolig ved at få installeret din løsning i gulvet. Vinopbevaring i gulvet kan finde sted i forskellige rum i boligen, hvor du får ubesværet adgang til din samling af vin.

En vinkælder i gulvet udgraves med henblik på dine ønsker og behov i forhold kapacitet og design. Rummet er udstyret med de elementer, som skaber de bedste opbevaringsforhold for vin. Du kan få et unikt og personligt vinrum, som samtidig skaber et eksklusivt look i boligen.

 

Hvorfor købe en vinkælder i gulvet?

Der er flere årsager til, at det i dag ikke kun er i restauranter og i erhvervsbygning, du kan finde en funktionel og betydningsfuld vinkælder i gulvet. Flere og flere privatpersoner får øjnene op for, hvilke egenskaber og fordele de kan få glæde af ved vinopbevaringsløsningen. Fordele, som ikke kun har æstetisk karakter, når du får montering og opbygningen udført professionelt:

  • Du sikrer dig den korrekte opbevaring af vin
  • Du vedligeholder kvaliteten på dine årgangsvin
  • Du kan få en individuel løsning, som matcher dine behov for kapacitet og opbevaring
  • Du får en komplet løsning
  • Du optimerer pladsen i din bolig, samtidig med at du forhøjer værdien af den
  • Du får et eksklusiv look i hjemmet
  • Du kan få opfyldt dine drømme om eksklusiv og stilren vinopbevaring.

 

En moderne vinkælder skaber et eksklusivt look i boligen

En vinkælder i gulvet bliver helt naturligt boligens midtpunkt. Den bliver centrum for både samtale og opmærksomhed, når du får gæster. Med de moderne løsninger får du en vinkælder, som både er designet til at vedligeholde kvaliteten på dine vin, ligesom du får en æstetisk, smuk og elegant løsning i hjemmet.

Ofte bliver kælderløsningen designet med en låge i glas. Dette skaber et eksklusivt og stilrent udtryk, som bibeholder sit glamourøse look år efter år. Det er ikke kun for æstetikkens skyld, at du med fordel kan vælge de moderne vinkælderløsninger. Det har stor betydning for vinrummets slidstyrke, at det er bygget op af rene kvalitetsmaterialer. De moderne løsninger er skabt med stor respekt for miljøet. Der er lagt vægt på at bruge materialer, som udnytter kælderrummets naturlige temperatur mest optimalt, så du slipper for store elregninger til nedkøling af vinen. 

En moderne vinkælder i gulvet skaber eksklusive rammer og gør din samling af vin fuldendt. Det er en løsning, som både komplimenterer vinens kvalitet samt underbygger din passion.